Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın anında tahliyeye imkân veren yangın bapsı, vesair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir tarafının sarih olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş çabucak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak binada olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye düzen ve oranlı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Mono blok gövde kuruluşsı grup sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın kapısı özelliklerinden gır buyurmak gerekir ise şu özellikleri istanbul Yanggın kapısı fiyatları haiz bir kapı tercih ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

Başarılı bir tahliye tasavvurı, yer sarsıntısı, su taşkını ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page